VELKOMMEN TIL

Odense Eventyr padel tilbyder 3 fantastiske Padel baner i måske Danmarks flotteste omgivelser. Spil på de smukke baner omringet af golfklubbens 27 hullers golfbane. På banerne er der mulighed for at leje bat og bolde, så alt du mangler er det høje humør.

TILBUD PÅ BANELEJE!!

Undskyld vi roder. Vi gør opmærksom på at arbejdet vedr. etableringen af de to nye baner er igangsat.
Derfor kompensere vi nu med 50% på alle standardpriser på bookinger.
Se
BOOKING & PRISER for mere information!

Padel for alle

Hos Odense Eventyr Padel går vi ikke kun op i konkurrencer og seriøsitet. Der er nemlig også også rig mulighed for at skabe et netværk med andre spillere der har samme passion som dig!

Hos Odense Eventyr Padel tilbyder vi en masse spændende aktiviteter samt niveau inddelt træning.

Du kan læse mere om vores aktiviteter og træninger under TRÆNINGER.

Sådan kommer du i gang

Tilmeld dig på en af vores træninger eller deltag i vores aktiviter og slut dig til et fantastisk fællesskab af padelentutiaster. Vi garanterer dygtige og motiverende padeltrænere der giver dig de bedste forudsætninger for at optimere dit padelspil, og samtidig vil de skabe rum for sociale fællesskaber.

Vi tilbyder naturligvis stadigvæk Pay/Play, du kan booke din bane allerede nu, og så garanter vi dig flotte padelbaner i skønne omgivelser


"Bandeja, Vibora, Chiquita"!
Bare rolig! Du skal nok få det lært, både at forstå men også at mestre. Vi har ansat en af Danmarks bedste padelspillere/trænere, Nikolaj Søgaard til at optimere på netop din Bandeja, Vibora, Chiquita og mange flere slag!