TRÆNINGER

Personlig træning

Odense Eventyr Padel Center tilbyder personlig træning.

Ved ønske om personlig træning, kontakt da

Mail: info@oegc.dk

Tlf: 6565 2020

Ingen holdtræning pt.

Der er i øjeblikket ikke nogen holdtræning. Planen er, at vi igen kan tilbyde holdtræning fra sæsonen 2023.

Holdtræning

Kære medlemmer og brugere af padelbanerne i Odense Eventyr Padel Center. Vi er i denne tid meget taknemmelige for, at vi langt om længe kan igangsætte og præsentere følgende træningstilbud til jer. Ønsker du mere information om vores træninger eller er du i tvivl om dit niveau, er vi altid til at fange.

Girls er padeltræning kun for kvinder, og alle niveauer er velkommen. Træningerne består af tekniske/taktiske øvelser og kampe. Girls Padel er til dig som vil udvikle dit padelspil på banen samtidig med, at du har det sjovt i selskab med andre kvinder.

Girls giver dig mulighed for at danne nye relationer til andre padelspillere, og dermed udvide dit netværk af padelspillere både på og uden for banen!

Niveau: Alle niveauer

Pris: 100,- pr. træning (2 timer).Mens Padel er padeltræning for herre med niveauet Startup - Elite. Træningerne består af tekniske/taktiske øvelser og kampe.

Mens Padel er til dig som spiller meget, og som vil udvikle padelspillet på banen, både teknisk og taktisk, samtidig med at du får sved på panden og pulsen op. Mens Padel giver dig mulighed for at danne nye relationer til andre padelspillere, og dermed udvide dit netværk af padelspillere både på og uden for banen!

Niveau: Alle niveauer


Pris: 100,- pr. træning (2 timer)


Ungdomstræning for børn i aldersgruppen 8-13 år og 14-18 år henvender sig til fremtidens padelspillere.

Vi har det sjovt og udforsker elementer i padelspillet gennem leg, motorik, koordination, bevægelsesmønstre, præcision, teknik og spil. Alle kan deltage uanset om man har erfaring med ketcherspil eller ej.

Pris 40,- pr. træningEarly weekday tilbud.

Vores morgentræning er for de morgenfriske padelspillere. Vi kickstarter dagen med en masse sjove padeløvelser og spil, så du kan indtage dagens opgaver med god energi. Vi sørger naturligvis for en kop kaffe inden træningen.

Tirsdag: Niveau: Startup + Improve

Onsdag: Niveau Compete

Torsdag : Niveau Startup + Improve


Pris: 100,- pr. træning (2 timer)Tilmelding sker via https://www.matchi.se/facilities/odenseeventyrgolf efter først til mølle princippet.


Pladser: 8 spillere pr. træning.