Træning

Odense Eventyr Padel Center har allieret sig med en fantastisk dygtig personlige træner, Nikolaj. Om du er begynder eller øvet, kan vores træner bidrage til, at dit spil når nye højder.

Personlig træning

Ved ønske om personlig træning, kontakt da Nikolaj Søgaard

Mail: hnpadel@gmail.com

Telefonnr: 22448093

Holdtræning

Kære medlemmer og brugere af padelbanerne i Odense Eventyr Padel Center. Vi er i denne tid meget taknemmelige for, at vi langt om længe kan igangsætte og præsentere følgende træningstilbud til jer. Se datoer og træningstider under holdpræsentationerne.

Q Padel

Q PADEL er padeltræning kun for kvinder, og alle niveauer er velkommen. Træningerne består af tekniske/taktiske øvelser og kampe. Q PADEL er til dig som vil udvikle dit padelspil på banen samtidig med, at du har det sjovt i selskab med andre kvinder.

Q PADEL giver dig mulighed for at danne nye relationer til andre padelspillere, og dermed udvide dit netværk af padelspillere både på og uden for banen!

Niveau: Alle niveauer

Træner: Nikolaj Søgaard (Kan forekomme ændringer undervejs)

Pris: 100,- pr. træning (2 timer).

HERREHOLDET A

HERREHOLDET A er padeltræning for herre med niveauet Let øvet/Øvet eller 3-5. Træningerne består af tekniske/taktiske øvelser og kampe.

HERREHOLDET A er til dig som spiller meget, og som vil udvikle padelspillet på banen, både teknisk og taktisk, samtidig med at du får sved på panden og pulsen op. HERREHOLDET A giver dig mulighed for at danne nye relationer til andre padelspillere, og dermed udvide dit netværk af padelspillere både på og uden for banen!

Niveau: Let Øvet/Øvet el. 3-5

Træner: Nikolaj Søgaard (Kan forekomme ændringer undervejs)

HERREHOLDET B

HERREHOLDET B er padeltræning for herre med niveauet Begynder-Let øvet eller 1-3. Træningerne består af tekniske/taktiske øvelser og kampe.

HERREHOLDET B er til dig som er startet til padel, og som vil udvikle padelspillet på banen, både teknisk og taktisk, samtidig med at du får sved på panden og pulsen op.

HERREHOLDET B giver dig mulighed for at danne nye relationer til andre padelspillere, og dermed udvide dit netværk af padelspillere både på og uden for banen!

Niveau: Begynder-Let øvet el. 1-3

Træner: Nikolaj Søgaard (Kan forekomme ændringer undervejs)

Pris: 100,- pr. træning (2 timer).


Tilmelding sker via www.matchi.se el. www.eventyrpadel.dk, efter først til mølle princippet.

Tilmelding kan foretages 3 uger før afholdelsesdato.

Pladser: 8 spillere pr. træning.


Sæt kryds i kalenderen, og husk at du kan booke op til 3 uger i forvejen.